Продукти

За нас

МЮРОЛ БЪЛГАРИЯ ООД e компания с двадесет годишна история. Основана е през 1994 г. като дъщерна фирма на производителя Muroll GmbH /Австрия/ и от тогава е неизменно сред водещите фирми в България в областта на производството и дистрибуцията на хартиени ролки, самозалепващи ленти, стреч и други опаковачни материали. Нашата продуктова гама осигурява бърза и лесна употреба на изделията, както и гарантиран професионален резултат.

Самозалепващите ленти, произвеждани от Мюрол България ООД са изработени в дължини, ширини и опаковки според изискванията на нашите клиенти за приложение както в производството, така и в търговията или в областта „Направи си сам”. Самозалепващите ленти са на биоориентирана полипропиленова база с акрилно, хот-мелт или солвент лепило. Те са предназначени за всякакви опаковки. Върху самозалепващите ленти, според изискванията на клиентите, би могло да се напечата и съответен текст или лого до четири цвята. Хартиените самозалепващи ленти са с разнообразно приложение, както за ремонти в строителството, така и за автомобилни бояджийски камери.

Мюрол България ООД предлага касови ролки в широк диапазон от стандартни размери както и в разнообразни вариации, изработени по индивидуална поръчка на всеки клиент. В допълнение компанията предлага и богат асортимент от широкоформатни ролни хартии, плотерни роли и тн. Всички касови ролки са съобразени като хартия, дължина и размер с наличните касови апарати в България. В нашата гама са и разнообразни факс, телекс и принтерни хартии.

Мюрол България ООД предлага и пълна гама ръчно и машинно стреч фолио за опаковане на палети. Ново изделие е и ръчния стреч филм, използван, когато се налага опаковане на палета, за които е необходимо да се избегне възможността да се виждат през фолиото.

Наши дългогодишни доставчици са Koehler, Mitsubishi и други водещи европейски производители. Ние обръщаме особено внимание на суровините и материалите, които използваме в своето производство, което е в пълно съответствие с изискванията за опазване на околната среда.

Ние сме част от бранда MUROLL®, който започва своето история през далечната 1964 г. с цел винаги да увеличава продуктовата гама с цел реализиране девиза на компанията: „Нашата цел е вашия успех – вашия успех е нашето бъдеще“.

Локацията на Централния офис на Мюрол България ООД е в София, ул. Магнаурска школа № 15, в Завода за Изчислителна техника.  От 2008 г. фирмата разполага и с Централен производствен и логистичен склад с площ 5150 м2, намиращ се в Индустриална зона Верила, с. Равно поле.

Доставките се извършват със собствена логистика включваща 17 транспортни средства с различен тонаж. Извършваме регулярни доставки ежедневно и ежеседмично до нашите клиенти в рамките на София, в страната и в чужбина по транспортна схема обозначена в сайта